HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI |

Despre noi - AvisTravel...

  SPEAK TO OUR TRAVEL EXPERTS : +4021.319.32.23
Oferta personalizata
Cauta oferte
Nume unitate
Tara
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume unitate
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Numar stele stele
Tip masa
Tip camera
Pret minim €
Pret maxim €
Nume
Tara
Transport
Data plecarii Click pentru a alege data plecarii
Pret minim €
Pret maxim €
Curs valutar
02-Noiembrie-2016
Euro = 4.5056 lei
Dolar = 4.0954 lei
Utile si divertisment
 
Cine suntem?

AvisTravel este o agentie de turism tur-operatoare infiintata in anul 2007 ,membra ANAT, tânara si dinamica, având ca principale activitati consilierea în domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi în materie de turism.
Datorita promptitudinii si eficientei cu care raspundem solicitarilor, am devenit un partener de încredere pentru clientii si colaboratorii nostri, dând dovada de flexibilitate si solicitudine în relatiile cu acestia.
AvisTravel are ca principala preocupare îmbunatatirea constanta a calitatii serviciilor oferite si diversificarea acestora, în scopul satisfacerii depline a turistilor , oferind astfel o alternativa vacantelor, circuitelor si sejururilor clasice oferite de celelalte agentii de turism,.
Echipa AvisTravel se caracterizeaza prin implicarea efectiva în vederea obtinerii celor mai bune oferte, precum si prin receptivitatea fata de dorintele si asteptarile dumneavoastra. 
Personalul foarte bine calificat, asigura efectuarea tuturor demersurilor necesare organizarii ireprosabile a calatoriei sau a evenimentului dumneavoastra, fiind calauzit de ideea ca dumneavoastra, clientul nostru, meritati cele mai bune servicii si toata atentia noastra.
Împreuna cu dumneavoastra vom pune bazele unor relatii de colaborare exclusive si reciproc benefice, raspunzând exigentelor dumneavoastra cu dedicare si profesionalism.
 
Viziunea noastra:

Serviciile AvisTravel au la baza orientarea permanenta spre client prin ofertarea unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate împreuna cu dumneavoasta, în baza ofertelor furnizate de partenerii nostri.
Sloganul nostru: “ We Bring The World To You “  se refera la faptul ca incercam sa comprimam toate destinatiile lumii intr-un singur loc : www.avistravel.ro , de unde dumneavoastra sa va puteti alege vacanta perfecta.
 
Misiunea noastra

Promovarea calitatii si inovatiei în materie de servicii turistice, a profesionalismului si a experientei echipei noastre, pentru a veni în întâmpinarea solicitarilor si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri cu privire la turismul de petrecere a timpului liber; 
Practicarea de servicii turistice adaptate la tendintele actuale, precum si la standardele nationale si internationale în domeniu; 
Orientarea permanenta spre satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri, prin personalizarea serviciilor turistice; 
Asigurarea efectuarii tuturor demersurilor necesare pentru pregatirea si desfasurarea calatoriei clientilor nostri în cele mai bune si sigure conditii; 
Recunoastera concurentei ca motor al dezvoltarii si al ridicarii nivelului de performanta si profesionalism pe piata serviciilor turistice autohtone, în vederea obtinerii unei pozitii reprezentative în acest mediu competitiv.
 
Strategia noastra:

La baza activitatii noastre stau parteneriate încheiate cu furnizorii de servicii turistice din tara si din strainatate, parteneriate menite sa determine promovarea turismului.
Pornind de la aceste parteneriate suntem în masura sa oferim servicii de calitate, echilibrate din punct de vedere al bugetului, si sa adaptam programele noastre turistice interne si internationale întocmai cerintelor si intereselor dumneavoastra.
 
Produse si Servicii:

Produsele si serviciile turistice oferite de AvisTravel sunt adaptate la dorintele dumneavoastra, urmarind satisfacerea celor mai exigente cerinte si oferirea celor mai avantajoase tarife.
Agentia AvisTravel va pune la dispozitie urmatoarele servicii turistice:
Rezervarea de bilete de avion pentru orice destinatie si pe orice companie aeriena, inclusiv companii low cost; 
Sistem de rezervare on-line, cu acces direct la unitati de cazare din întreaga lume; 
Croaziere si vacante exotice, excursii tematice cu caracter cultural si religios, oferte pentru luna de miere, oferte last minute, oferte shopping, evenimente, sejururi interne si externe pentru individuali si grupuri, city breaks;
Servicii de odihna si tratament în statiunile balneare din tara si din strainatate (spa);
Excursii cu grupuri organizate de elevi si studenti;
Rezervari bilete pentru autocare de linie, servicii rent-a-car, transferuri aeroprt – hotel – aeroport;
Asigurari medicale de calatorie si asigurari de anulare a calatoriei (storno); 
Consultanta turistica.
Serviciile suplimentare oferite de agentie includ: livrarea biletelor la sediul firmelor solicitante posibilitatea de a plati in rate si reduceri la excursiile in grup.
   
Serviciile oferite de agentia AvisTravel utilizeaza mijloace moderne de comercializare si vinzare on-line.
În functie de necesitatile dumneavoastra, AvisTravel va poate pune la dispozitie, pachete complete de servicii turistice sau doar componente ale acestora: servicii de cazare si masa, transport, închiriere de sali de conferinte, programe incentive sau de teambuilding, asistenta profesionala.
Colaborarea cu noi va va convinge de promptitudinea si profesionalismul nostru.
 


  

    

Calendar evenimente
Iulie 2024
  D L Ma Mi J V S  
  1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31
 
Oferte turistice
Newsletter
Completati numele si adresa de email pentru a primi cele mai bune oferte pe email!
Diverse
Protectia consumatorilor
Parteneriate

HOME | INSCRIERI UNITATE CAZARE | AJUTOR | CONTACT | DESPRE NOI | SUGESTII | CARIERE | PARTENERI |
Copyright Avis Travel 2024